Масажите подходящи за седящи хора

Ние живеем в един бързо променящ се свят, където стрес, тревожност, безсъние и съвременни натиск са част от ежедневния живот, но с появата на интернет, все повече и повече хора се обучават за предимствата на безплатни терапии, и започват да се вземат на борда на идеята, че включването на лечение в графика си редовно създава по-добро здраве и благополучие за себе си и своите семейства. Като има предвид, след като „имащ масаж“ се разглежда като луксозен лечение, сега се счита за инвестиция в един здравето.

Защо е Масаж толкова популярни?

Последните пъти се наблюдава нарастване на броя на компаниите, редовно използващи масажни терапии за лечение на персонал в обяда им час и почивките. Находчивите шефове знаят, че редовно масаж помага за намаляване на броя на персонала болни дни, и създава по-продуктивен и щастлив работна сила. Все повече и повече нео-Натал отдели в болници учат майки как да се свържете с техните бебета и малки деца, използвайки посредничеството на допир. Бумът в здравни минерални извори, които предлагат лечение като част от благосъстоянието на пакетите е въведен нов пазар за индустрията. Накратко, налице е тенденция към поемане на отговорност за собственото здраве, и масаж е все по-популярен и удобен начин за правене на точно това.

Това непрекъснато нарастващото търсене за масаж терапия означава, че никога не е имало по-добро време, за да се обучават.

Какво можете да очаквате да спечелите?
Много наскоро квалифицирани лекари започват да работят за работодател, например хотел, спа или здравна клиника, които запазват своите услуги, докато те придобият увереност и ценна „реалния живот“ опит на търговията. В сравнение с другите медицински специалисти, обаче, първоначалната ставка на заплащане може да изглежда доста ниска.

Според статистиката, средната наскоро завършили масаж терапевт печели около AU $ 36 000 годишно, но терапевти, които отиват, за да станат самостоятелно заети и започнат свой собствен успешен бизнес, могат да очакват да печелят средно до AU $ 60,000. Масаж терапевти, използвани в болници специалност грижи могат да очакват да печелят повече, отколкото техните колеги в сектора на лични грижи услуга.

Средните почасови ставки са между AU $ 18 и AU $ 33 долара в зависимост от опита.
Обучение за кариера като масажист изисква време и отдаденост, но ползите са добре си струва усилията. Има огромно разнообразие от масажи курсове на разположение за всички нива, и така че си струва да си направи изследвания, преди да се ангажира да се запишете за курс.

В Q-Academy, ние имаме широка гама от курсове, които се предлагат, от пробни курсове за начинаещи, за напреднали курсове за професионално развитие за квалифицирани специалисти. Ние предлагаме курсове по шведски масаж, Лимфатичен масаж, Спортен масаж и Невромускулна Therapy да назовем само няколко.

Ако сте се обмисля започване на курс масаж, или вече се практикува и искате повече информация за това как колежа може да помогне да вземе кариерата си на следващото ниво, обадете ни се днес за брошура на 1300 20 40 80, където един от екипа ни ще бъде щастливи да помогне.

Там наистина никога не е било по-добро време, за да се обучават.